Page content

Over mij

Ik ben een ondernemende professional, gedreven door nieuwsgierigheid naar mensen en organisaties in ontwikkeling. Als mens sta ik onderzoekend en sensitief in het leven. Een stabiele factor, volgens mijn kinderen. Een ervaren organisatie adviseur en procesbegeleider die ruimte creëert voor eigen initiatief en creativiteit. Een schrijver en verteller, dol op verhalen en beelden. En zoals mijn jongste dochter trots tegen iedereen vertelt die het maar wil horen: “mijn papa is een grappenmaker”.

Ik heb mijn ervaring opgedaan in zowel de profit – als non-profit sector en in verschillende rollen zoals personeelchef, hogeschooldocent, trainer, consultant en procesbegeleider. Sinds 2001 heb ik mijn eigen adviespraktijk.

In de afgelopen jaren heb ik een brede klantenkring opgebouwd in verschillende sectoren van het bedrijfsleven zoals zorginstellingen, banken en hypotheekverstrekkers, uitzendbranche, productiebedrijven, waterschappen, gemeentelijke overheid, ICT organisaties, ingenieursbureau.

Ik woon met mijn vrouw en twee dochters in Amersfoort. Uit mijn eerste huwelijk heb ik vier kinderen die inmiddels zijn uitgevlogen. Lezen is voor mij een eerste levensbehoefte, zowel fictie als vakliteratuur. Films zijn voor mij een venster naar nieuwe werelden waar ik enorm van kan genieten. Mijn fysieke conditie hou ik op peil met trouw bezoek aan de sportschool en met aikido, de Japanse krijgskunst, gericht op harmonie.

In 2008 verscheen mijn eerste boek Het waarderend oog. Een inleiding in Appreciative Inquiry.