Verhalen aan het werk zetten

Verhalen aan het werk zetten

Op 20 maart aanstaande wordt het nieuwe boek Putting Stories to Work van Shawn Callahan gepubliceerd. Shawn – de oprichter van Anecdote – is een internationaal spreker en adviseur die wereldwijd tal van grote bedrijven en topmanagers helpt om betere storytellers te worden.
Hoewel er veel boeken zijn over storytelling, gaan deze vooral over de vraag WAAROM storytelling zo belangrijk is. Maar HOE je dat nu precies doet, daar is veel minder over geschreven. En dat is nu precies de kern van Putting Stories to Work.

Ik ben blij en trots dat ik deel uitmaak van het Anecdote partnernetwerk. Mijn exemplaar heb ik alvast aangevraagd. Als je meer hierover wilt lezen, kun je de introductie van het boek hier lezen en op de pre-order page kun je de eerste drie hoofdstukken in pdf lezen. Maar je kunt het boek natuurlijk ook meteen bestellen.

Storytelling for Leaders

Wil jij jouw storytelling vaardigheden verbeteren? Wil jij leren, hoe storytelling je kan helpen om mensen te beïnvloeden, te overtuigen en te inspireren?

Storytelling for Leaders (SFL) is het succesvolle programma dat is ontwikkeld door Anecdote en dat sinds vorig jaar ook in Nederland te volgen is. De kracht van het programma zit in een mix van hands on tools & technieken, praktische voorbeelden en een online Deliberate Practice Program.

Het programma start met een eendaagse workshop, gevolgd door een zes maanden durend Deliberate Practice Program. Wekelijks krijg je korte oefeningen en inzichten om mee aan de slag te gaan. Hiermee word je gestimuleerd om de tools daadwerkelijk toe te passen en ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen.

Schrijf je nu in voor de workshop op vrijdag 11 maart 2016 en maak gebruik van de aantrekkelijke vroegboekkorting. Bovendien krijg je gratis het nieuwe boek van Shawn Callahan, zodra dat gepubliceerd is.