Page content

Storytelling for Leaders™

Influence without relying on authority.

Build fast rapport.

Change minds and inspire action.

 

Storytelling for Leaders leert je de technieken die je nodig hebt om mensen te beïnvloeden, te inspireren en te betrekken.

Organisaties veranderen razendsnel. Structuren worden vloeiender en beweeglijker. We worden overstelpt door een overvloed aan informatie. En toch moet de moderne leider nog steeds in staat zijn te beïnvloeden en te verleiden.

Het delen van verhalen is een krachtige manier om tot mensen door te dringen. Als we verhalen vertellen, snappen mensen de boodschap – en zij herinneren zich die. Dit geldt zowel in informele settings (en dat is meestal) als in formele settings, zoals het geven van een presentatie.

Meer dan alleen storytelling

Storytelling for Leaders leert je een systematische methode om een betere, zelfbewustere storyteller te worden. Maar het programma gaat verder. Je leert ook hoe je de magie van verhalen kunt gebruiken om meer van anderen gedaan te krijgen:

Story-triggering houdt in dat een leider iets zo opvallends doet, dat het mensen in de organisatie ook echt bijblijft

Story-listening is de kunst om iemand een verhaal te laten vertellen. Je leert hoe je verhalen kunt oproepen bij anderen, sterkere verbinding kunt maken en een beter begrip krijgt van wat echt gaande is.

Storytelling for leaders 1

Meer dan een workshop

Storytelling for Leaders is niet een enkele workshop maar een compleet zes maanden programma. Dit is inclusief:

Een eendaagse workshop. Deze workshop is hoog interactief omdat we geloven in de kracht van practische oefeningen die het leren stimuleren. Gedurende de dag bouw je aan je storytelling vaardigheden en zelfvertrouwen.

Ons unieke Deliberate Practice Program (DPP). Dit programma behelst zes modules, verspreid over zes maanden, die het geleerde van de workshop verder verdiepen en versterken. Je zult het meeste leren gedurende dit zes maanden programma, meer dan tijdens de workshop.

Onderdeel van het Deliberate Practice Program is online support, met de mogelijkheid om vragen te stellen en je ervaringen te delen.

Kijk hier voor de eerstvolgende workshop Storytelling for Leaders™

anecdote_stories

Voor wie bedoeld?

Storytelling for Leaders is bedoeld voor iedereen die in zijn rol anderen moet beïnvloeden en inspireren. Deelnemers waren topmanagers, middenmanagers, communicatie adviseurs, HR managers, project managers, sales managers, consultants en trainers.

Meer weten?

Eerstvolgende workshop Storytelling for Leaders™

of

Klik hier voor meer informatie