Een nieuwe website

Een nieuwe website

Met ingang van 2012 heb ik een nieuwe website: ronaldvandomburg.nl. Eenvoudiger kan niet. En toch heeft het me heel wat tijd gekost om zo ver te komen. Als ik terugkijk op mijn ontwikkeling als zelfstandig professional, dan is er een interessant patroon zichtbaar: ik begon als franchisenemer bij Nieuwe Dimensies, een trainingsbureau met zo’n 25 trainers. Vervolgens stapte ik hieruit, met drie collega trainers en richtten we onze eigen maatschap op: ProcessBe. Toen wij na twee jaar besloten om de maatschap weer op te heffen, richtte ik mijn eigen bedrijf op: Play to Change. En nu gaat er weer een nieuwe fase in, waarin ik me niet langer achter een wijdse naam verschuil, maar naar voren treed met mijn grootste en meest waardevolle bezit: mezelf.
Niets meer om me achter te verschuilen. Wat ik te bieden heb is mijzelf met al mijn talenten, inzichten en ervaringen. Gebaseerd op vele jaren ervaring als trainer, organisatie adviseur, facilitator, schrijver en spreker. Deze website moet een levendig platform worden waarop ik mijn ideeen en inzichten deel met anderen en waarop anderen hun inbreng kunnen delen. Artikelen en andere publicaties, blogberichten, een uitgebreid archief met naslagwerken, tips voor literatuur en andere inspratiebronnen, etc.

Gratis ebook: Het waarderend oog

Voor alle nieuwe bezoekers van mijn website heb ik een welkomsgeschenk: de ebook versie van mijn boek Het waarderend oog. Dit boek is verschenen in 2008 en heeft vele enthousiaste reacties losgemaakt. Wil je de ebook versie gratis ontvangen, vul dan nu je naam en email in en je krijgt het direct gemaild. Als je het boek liever in handen houdt, kun je nog steeds een fysiek exemplaar bestellen. Zie onder publicaties.

Veel plezier gewenst op deze website en ik hoor graag je reactie.